Buna ziua , am primit o hotarire definitiva si irevocabila de la judecatorie privind o intelegere referitoare la masa succesorala intre mine si fratele . Totul bun si frumos numai ca terenul intravilan inscris in dreptul meu in hot. jud.in speta tarlaua 24 , parcela 1028 nu corespunde cu cel din titlu de proprietate adica tarlaua 24 parcela 1028 . Am inteles ca trebuieste indreptare de eroare materiala . Ce presupune , cit dureaza , unde se face si cit costa ? Multumesc !
poate o fi terenul extravilan si .....de aici neintelegerea.
cel mai probabil userul s-a grabit cand a redactat intrebarea si tastat gresit, o fi tarlaua 25 in loc de 24 sau lotul 1802 in loc de 1082.
poate revine userul cu amanunte. Ca daca nu e greseala lui de redactare a intrebarii pusa pe forum , atunci mi-e teama ca greseala e in alta parte si situatia ar putea fi mai grava.
cer scuze anticipat daca am ofensat pe cineva.
cu stima
atunci e simplu, faceti o cerere de indreptare eroare materiala in care explicati in cuvinte simple cum ca s-a strecurat in dispozitiv o greseala constand in ......in loc sa scrie lotul 24 e scris eronat lotul 23. Cererea e gratuita, adica scutita de taxa de timbru si timbrul judiciar, se judeca fara citare (de obicei) in de camera de consiliu si teoretic dureaza putin. Nu folositi cuvinte grele de genul judecatorul nu a fost atent si a trecut gresit 23 in loc de 24, gasiti o formulare cat mai eleganta, ca o greseala pur omeneasca, deoareca acesta e adevarul. Chiar dvs vi s-a intamplat cand ati redactat intrebarea initiala.
problema are rezolvare usoara si rapida.
succes.