Initial in titlu de proprietate era gresit trecut parcela.
Din registrul agricol, planul parcelar mai vechi reiese ca este gresit trecut si parcela si tarlaua.
S-a efectuate cerere pentru judecatorie sa se modifice tarlaua si parcela asa cum reiese din planul parcelar vechi.
Consiliu local a pus la dispozitie prin intampinare un plan parcelar care reiese ca decat parcela este gresit trecuta in titlu de proprietate.
Reclamantul accepta prin sedinta publica, intampinare formulata de consiliu local.
Se emite incheiere si se modifica si parcela si tarlaua, asa cum s-a cerut initial in cerere.
Reclamantul o legalizeaza si o depune la registrul agricol. De la registru agricol se comunica verbal ca si incheierea este gresita pe motiv ca numarul de tarla este gresit.
Reclamantul face cerere de indreptare a erorii materiale, iar judecatoria respinge cererea ca neintemeiata, cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare.
Titlu de proprietate: T 12/1, P 610/7
Plan parcelar vechi: T 12, P 610/8
Plan parcelar emis de consiliu local: T12/1, P 610/8
Incheierea: T 12, P 610/8
Pentru a fii corect: T 12/1, P 610/8
Ce putem face?
Cum mai putem efectua intabularea la acel teren?
Ce nu s-a inteles pe parcursul acestor evenimente?
Inteleg ca asta e. Cum indreptam aceasta eroare? Cei de la consiliul local spun ca numai prin judecatorie raspunsul lor este ca la ei nu mai poti face nimic. Terenul fiind intr-un proces de partaj la care Dl Expert se exprima ca nu poate face nimic si ca este de natura juridica.
Faceti apel. Acum am vazut si parcelele scrise de dv. si revin asupra raspunsului meu anterior, pare ca e eroare materiala. Nu stiu de ce v-a respins, fara motivatie nu prea avem cum sa intelegem logica instantei.