avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită unde se judeca contestatia?
Discuție deschisă în Executare silită

unde se judeca contestatia?

Incuviintarea executarii silite a fost data de judecatoria sector 5.
Contestatia la executare a fost depusa la sector 4.
Are vreo legatura ca in sectorul 4 are sediul BEJ, la care a apelat creditorul?
Cel mai recent răspuns: AlexStoica , utilizator 22:04, 5 Februarie 2013
Contestatia se introduce la instanta de executare - adica Judecatoria sectorului 5 Bucuresti Instanta de executare este judecatoria in circumscriptia careia se va face executarea, in afara de situatia in care se dispune altfel prin lege.
Solutia la cererea de incuviintare executare silita depusa de BEJ la Judecatoria sector 5 a fost :"Solutie: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, pe raza sectorului 5, până la realizarea dreptului recunoscut prin titlul executoriu, achitarea dobânzilor, penalităţilor sau a altor sume, acordate potrivit legii prin acesta, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică astăzi.

De aceea am fost mirata ca, contestatia s-a depus la sector 4, unde are sediul BEJ.
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
AlexStoica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita kamy_dani kamy_dani as dori sa stiu daca se poate face o executare silita la 2 instante diferite (vezi toată discuția)
Executare silita pentru recuperare pensie intretinere adi_2010 adi_2010 [i]\\"Solutie: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea ... (vezi toată discuția)
încuviinþare executare silitã boggieuk boggieuk Buna ziua, Astazi am aflat , ca un creditor a cerut încuviinţare executare silită impotriva mea. Eu am avut domiciliul pana in iulie in X oras , in ... (vezi toată discuția)