avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea intreprinderi individuale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea intreprinderi individuale

am certificat de mostenitor fisa fiscala copi bi dupa mostenitori contract de comodat semnat de mostenitori daca mai imi trebuie si fise fiscale de la ei pentru ca ad fiscala nu imi da trebuie sai duc pe toti la notar sau sa folosesc procura judiciara care se ocupa numai cu formele de propietate ale spatiului fiecare detine 25% nu inteleg de ce sa aduc fise fiscale de la fiecare daca o am eu si daca contractul de comodat trebuie sa l fac la notar deci am toate actele pentru infiintare fara fise fiscale de la mostenitori

Alte discuții în legătură

Succesiune - terenuri in mai multe localitati sicuta sicuta pentru succesiunea dupa tatal meu, care a detinut mici terenuri in baicoi, aricesti- rahtivani si a avut domiciul stabil (casa cu curticica) in plopeni si a ... (vezi toată discuția)
Mostenire sunrise30 sunrise30 Buna ziua Cum se poate proceda in situatia in care sora tatalui meu refuza sa ii dea actele de propietate asupra bunurilor pe care acesta le detine. Doar ei ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pfa georgemarius georgemarius Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA si prima etapa a fost sa obtin contractul de comodat pentru sediul PFA. Mama a fost de acord sa imi semneze un ... (vezi toată discuția)