avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA LA INCASARE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA LA INCASARE

am fost introdusa in sistem din oficiu si vreau sa ies , cum trebuie sa fac , nu mai inteleg nimic.
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 07:48, 6 Februarie 2013
rabdare cateva luni, n-aveti cum iesi, sistemu' e obligatoriu pentru 470.000 de imm-uri... pana isi fac suma la buget din tva colectata fara posibilitate de deducere...

si va deveni OPTIONAL, cum e in legislatia (directiva) europeana... pe care s-au facut (prefacut) ca n-o cunosc...

[ link extern ]

... dupa care vor opta din categoria (oricum redusa) de imm-uri pe care o vor viza ... max 2% din imm-uri (cum e in statele europene)... deci, practic, va disparea acest "... la incasare"...

s-a conceput in august 2012 cea mai mare escrocherie fiscala de dupa '90.

Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
ContSters257414, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clandestin in romania mariaaab mariaaab sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem ... (vezi toată discuția)
Nu stiu pentru ce fel de viza sa aplic... ElenaHellen ElenaHellen Buna ziua...as vrea sa imi prezint si eu situatia,cu speranta ca voi primi ceva sfaturi utile.. In luna Ianuarie m-am inscris la o agentie Work and Travel,in ... (vezi toată discuția)
Directiva ue pentru combaterea practicii intarzierii in plata facturilor emise de imm-uri Daniela Bolog Daniela Bolog 10 octombrie 2012 Insolventele genereaza pierderea a 450 000 de locuri de munca in UE si datorii ramase de platit anuale in valoare de 23,6 miliarde euro. ... (vezi toată discuția)