avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... consum alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

consum alcool

BUNA ZIUA
am fost prins baut cu o alcolemie in aer de 0,54 ,nu am facut accident ,am mers cateva sute de metri,si as dori sa stiu daca imi apare ceva pe cazier si daca da cum fac sa nu_mi apara.as dori sa dau concurs la armata si acum cazierul este bun dar nu stiu dupa ce imi rezultatele.vamultumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
florinio28, utilizator
Vi s-au recoltat probe la interval de o ora? Concentratia o sa iasa cam dublu.Poate aveti ceva sanse la recalculare, in functie de timpul scurs de la consum la depistare in trafic si alti factori. Peste o,8 la mie, se va aplica amenda sau se trimite dosarul in instanta. O sa apara in cazier.
da mi sa recoltat la o ora
eu vreau dau examen ca sa intru in cadrul armatei si mi sa cerut cazierul acum nu am nimic pe el si nu stiu daca o sami afecteze
Detaliati si reveniti cu precizari despre rezultatul probelor biologice.
probele biologice inca nu au venit iar examenul este peste o luna si daca il iau ar trebui sa stau 4 luni la ei in armata,asta ar insemna sa nu pot sa ma prezint la procuratura,ce ar trebui sa fac?â

Alte discuții în legătură

Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Alcolemie de 0.75 in aerul expirat tyby33 tyby33 Buna ziua,am si eu o intrebare legata de consumul de acool si urcarea la volan.Am fost depistat cu o alcolemie de 0.75%0 in aerul expirat.m-i s-au luat doua ... (vezi toată discuția)
Alcool Tibi 86 Tibi 86 Am fost prins cu o alcolemie de 0.43, am dat probe de sange cat imi iese daca am baut 4 beri (vezi toată discuția)