avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum intru in casa mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum intru in casa mea?

buna seara, tatal meu a decedat anul trecut am facut succesiune si am trecut casa pe numele meu, el traia in concubinaj cu o femeie dansa inca are cheile de la casa tatalui meu (acum casa mea) si nu dau de ea, as dori sa intru in casa, CUM PROCEDEZ?:(
Cel mai recent răspuns: catalyn1234 , utilizator 08:31, 7 Februarie 2013
daca sunteti proprietar, puteti sa spargeti usa si sa intrati!
cardase a scris:

daca sunteti proprietar, puteti sa spargeti usa si sa intrati!

Parerea mea este ca mai intai sa faca o plangere la politie de pe zona unde se afla casa,iar apoi sa astepte raspunsul politiei. Exista posibilitatea ca acea concubina sa invoce faptul ca nu a fost anuntata si ca nu a stiut ca a fost cautata,iar aceasta concubina ar putea face plangere ca in acel imobil a avut bunuri de valoare,si proprietarul spargand usa imobilului i-a furat bunurile.

E un risc mare fara a anunta politia.
multumes frumos astazi o sa iau legatura cu piolitistul de proximitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie simiadro simiadro Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament dobandit printr-un act de donatie de la bunica mea, in urma decesului acesteia. In ultimii ani de viata bunica ... (vezi toată discuția)
Batrana muribunda inselata adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat,Povestea este mai lunga dar vreau sa o detaliez ca sa fiu bine inteleasa. Sotul meu a avut o casatorie anterioara ... (vezi toată discuția)
Nelamurire stefanosman stefanosman Buna ziua,am si eu o mica problema pentru care va solicit un raspuns.Mama mea are sau ma rog avea un frate care a decedat intr-un accident,problema este ca el ... (vezi toată discuția)