avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA OBLIGATIA DE A FACE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA OBLIGATIA DE A FACE

Buna seara.In cazul executarii silite in"obligatia de a face",daca a debitorul solicita indeplinirea unei lucrari,in speta o expertiza extrajudiciara privind actualizarea cotelor cadastrale care sta la baza rectificarii si completarii unei sentinte civile,cine suporta cheltuielile in acest caz? Mentionez ca au fost achitate de catre creditor.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Expertul refuza sa indeplineasca o hotarare judecatoreasca rolex rolex Am angajat o lucrare de ridicare topografica si de intabulare in CF a unei suprafete de teren in mediul rural. Dupa ce mi-a luat banii timp de un an nu am mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita bcory bcory Momentul de timp la care o hotarare judecatoreasca devine executorie este dat de momentul in care hotararea a devenit definitiva. (ulterior, ea a devenit si ... (vezi toată discuția)
Executare silita mary6 mary6 Buna Ziua. Art. 1517 din NCCiv -Neexecutarea imputabila creditorului- isi are aplicabilitate si in executarea silita , in conditiile care creditorul nu ... (vezi toată discuția)