avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... crds - pasaport expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

crds - pasaport expirat

Buna.sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate.(italia). pe pasaport am mentiunea "titularul acestui pasaport are domiciliul in strainatate",deci mi-a fost retinut de autoritatiile romane buletinul. pasaportul a scazut acum 2 ani. in momentul de fata nu mai am nici un document romanesc valabil.(doar certificatul de nastere).:help:Peste cateva luni merg in Romania anume pt refacerea pasaportului. pot intampina probleme ? de ce anume am nevoie pt refacerea pasaportului ?va multumesc.=D>
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:54, 7 Februarie 2013
Aveti pasaportul, chiar daca este expirat. Acesta si certificatul de nastere (daca nu sunteti casatorita, ca atunci ati avea nevoie si de certificatul de casatorie) va sunt suficiente ca acte ca sa va faceti altul.
Aici:
[ link extern ]
sunt toate informatiile.
Puteti obtine pasaportul si de la consulat, insa pana intrati in posesia lui dureaza mai mult (pana in 90 de zile) si taxele sunt ceva mai mari: in tara platiti 244 lei costul pasaportului + 32 lei taxa consulara, iar la consulat costa 100 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport gigelas gigelas Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva,ce acte se mai cer la eliberarea unui pasaport simplu (turistic) ? Care sunt taxele ce trebuiesc achitate si cam cat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)
Refacere pasaport romanesc cu mentiunea crds cassy cassy buna ziua ! o persoana care are dubla cetatenie (romana - canadiana) si careia i-a expirat de 4 ani pasaportul romanesc cu mentiunea cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)