avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare

Buna ziua,
In urma decesului sotiei am facut succesiune pentru apartamentul pe care il detin,am un singur fiu cu care nu ne intelegem si vreau sa impart apartamentul care are 3 camere,bucatarie,2 bai si posibilitate sa fac inca o intrare de pe casa scarii, se poate impartii foarte usor.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac ca sa avem fiecare partea lui cu acte in regula adica sa fie inscrise in CF ambele parti.Si aproximativ cat m-ar costa acest lucru.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 08:53, 7 Februarie 2013
Modul cum solicitati D-voastra nu prea se poate; Si dece? Pentru ca va trebuie de la Compartimentul Urbanosm transformarea imobilului din unul in doua, prin spargerea structurii de rezistenta a blocului. Va trebuie o expertiza in constructii si multe altele,
Solutia este o iesire din indiviziune cu atribuirea locuintei D-voastra si plata catre fiul D-voastra o sulta,,,Sau invers, atribuirea locuintei fiului D-voastra si acesta sa va plateasca o sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire/ cumparare avadanialic avadanialic Buna ziua, Sotia mea a mostenit impreuna cu unchiul ei un apartament la casa, cu terenul implicit. S-a facut succesiunea si mostenitenirea si au intrat ... (vezi toată discuția)
Daca parintele vinde partea din mostenire unui copil,celalalt copil..... catalin. catalin. Buna seara, Dupa decesul tatalui am ramas trei mostenitori pe un apatament. Mama , eu si sora mea. Am inteles ca eu detin 3/16, sora mea 3/16, iar mama mea ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire dobocanmariaioana dobocanmariaioana Buna, ma numesc Maria Ioana din Cluj-Napoca si am mostenit un apartament impreuna cu fratele meu, dar succesiunea nu e facuta inca pe apartament. Intrebarea ... (vezi toată discuția)