avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata in bonusuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata in bonusuri

Buna dimineata,

As avea o intrebare pentru propria curiozitate:

Se dau:
- Firma X si firma Y.
- Firma Y ofera servicii de tot felul.
- Firma X se ocupa cu distributia energiei electrice, gazelor.

Poate nu stiu eu sa ma exprim corect, de aceea apelez la dvs.

Din cate am inteles, firma X ar oferi firmei Y, transportul energiei si a gazelor drept bonus pentru serviciile pe care firma Y le presteaza la firma X.

Probabil ca este gen celebra "compensare".

Este legal asa ceva? Exista vreo hotarare care reglementeaza aceasta situatie? Vreo lege? Daca da... care anume?

Va multumesc si imi cer scuze pentru exprimarea ambigua insa atat ma pricep si eu.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
MihaiMih, utilizator

Alte discuții în legătură

Bonusari drepturi g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Sotul meu lucreaza la o firma de distributie bauturi \"X\", ca agent de vanzari.Aceasta firma este in colaborare cu o firma ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat bonusari g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Sotul meu lucreaza la o firma de distributie bauturi \"X\", ca agent de vanzari.Aceasta firma este in colaborare cu o firma ... (vezi toată discuția)
Caen - domeniul energetic - consultanta crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un sfat - pentru niste coduri CAEN - referitoare la urmatoarele activitati: - consultanta acordata firmelor in domeniul ... (vezi toată discuția)