avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... REPUNERE IN PLATA INDEMNIZ SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

REPUNERE IN PLATA INDEMNIZ SOMAJ

S--A SUSPENDAT PLATA SOMAJULUI CA URMARE CONTR DE MUNCA PE 3 LUNI .DUPA O LUNA S-A INCHIS CONTRACTUL LA DEMISIE .SE POATE RELUA PLATA SOMAJULUI ?I IN CE CONDITII SI DOCUMENTE ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 7 Februarie 2013
Repunerea în plată, după suspendare, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării situaţiei care a condus la suspendare...art.45 alin.3 din Legea nr.76/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj Valentin64 Valentin64 Buna, recent am fost disponibilizat, am intocmit dosarul pentru somaj si dupa o saptamana am gasit de lucru cu contract pe 6 luni, dar in perioada de proba am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata cu suspendare somaj in ce conditii se poate relua plata somajului anicacoman anicacoman contr de munca cu perioada determinata -3 luni, cu suspendare somaj societatea ajunge la concluzia la 1 luna ca trebuie ra restringa activitatea se poate ... (vezi toată discuția)
Sunt nemultumita pt ca mi s-a dat respingerea cererii reluarii somajului luminitasfranciog luminitasfranciog Din somaj am gasit de lucru 1 luna de zile dupa care am depasit cele 30 de zile de depunere a actelor de somaj cu 2 zile ; dupa aceea am gasit de lucru 1 luna ... (vezi toată discuția)