avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,
Ma intereseaza sa stiu daca in Revisal sunt inregistrate concediile medicale pana in 180 zile?Daca sunt inregistrate apare si codul bolii inregistrat sau apare doar concediul medical.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 9 Februarie 2013
In REVISAL nu se inregistreaza suspendarea c.i.m. intervenita ca urmare a unui concediu medical indiferent de durata acestuia.
Buna ziua,
Sa-nteleg ca in Revisal nu este trecut concediul medical?Eu de la fostul angajator am plecat prin acordul partilor dar nu din cauza concediului medical din cauza asta as vrea sa stiu daca este trecut ca ptr viitorul angajator sa nu fie o problema tinand cont ca am avut 72 de zile de concediu medical.De unde am plecat mi-au dat si referinte bune.
Va multumesc
Art. 3 din HG nr.500/2011:
(1) Registrul se intocmeste in forma electronica.
(2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
a) elementele de identificare a tuturor salariatilor: numele, prenumele, codul numeric personal - CNP, cetatenia si tara de provenienta - Uniunea Europeana - UE, non-UE, Spatiul Economic European - SEE;
......
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
...

Asadar, textul de lege este clar in privinta neinregistrarii suspendarii c.i.m. in REVISAL ca urmare a acordarii unui concediu medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ADELA STROE ADELA STROE as vrea sa stiu atunci cand am un concediu medical al unui angajat in cat timp de la data cand este dat de medic il pot inregistra in revisal ? (vezi toată discuția)
Revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Buna! Pentru un concediu medical de 8 zile se face suspendare CIM? Daca da cum se inregistreaza in revisal deoarece nu exista suspendare conform art. 50 b. ... (vezi toată discuția)
Transmitere in revisal schimbare domiciliu angajat mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Daca un angajat si-a schimbat domiciliul in CI, transmiterea in revisal se poate face oricand? Termenul de 20 zile nu se aplica si pentru ... (vezi toată discuția)