avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Auto

Buna ziua,
Detin un automobil cumparat din Germania pe care l-am inmatriculat in Romania. Pentru inmatriculare nu am platit taxa de poluare si am chemat in Instanta Biroul de Inmatriculari. Procesul s-a castigat si am inmatriculat masina in urma hotarari judecatoresti. Intrebarea mea este : daca as dori sa vand masina , cupmaratorul trebuie sa plateasca taxa de poluare sau nu. Exista vreo portita in acest scop. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Dubla impunere impozit auto ppmd ppmd Cum se poate recupera impozitul pe masina platit in Romania de catre un cetatean roman care are contract de munca in Germania. In Germania a fost obligat sa ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto dinuv dinuv va salut.am o intrebare legata de noua taxa auto,aplicabila din 2013.daca eu cumpar anul acesta(2012)o masina din germania,fabricata in 2002 de ex.,si o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucailie88 lucailie88 buna ziua, detin o masia la care in 2012 am platit taxa de poluare 350 euro, prin forme legale, am recuperat taxa integral (adica 100 euro), intrebarea mea ... (vezi toată discuția)