avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordonanta de plata

Buna ziua
Am o ordonanta de plata de la un executant de-al nostru introdusa la Tribunal in dec 2012, valoare sub 3000 de lei.
Intrebarea mea este : la termenul din feb 2013 pot invoca exceptia de necompetenta conform noului cod de procedura civila?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 21:18, 7 Februarie 2013
Toate actiunile care au fost inregistrate sub prevederile Codului de procedura civila actual la aceea data se vor judecat conform acelor prevederi. Asadar, se vor judeca dupa noul cod de procedura civila numai actiunile inregistrate dupa data de 15 februarie 2013.
Litigiul va fi solutionat pe procedura veche ci nu pe cea noua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar. legea aplicabila nalisoru nalisoru Am depus chemarea in judecata la data de 11.09.2012 . Se judeca pe vechiul sau noul cod ?Se pate face referire in cadrul procesului la ambele ? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru - la actiune deschisa pe "somatie de plata" Krissia . Krissia . Am nevoie de clarificari : [b]Am trimis pe e-mail la instanta dovada de plata a taxei de timbru, intr-o actiune deschisa pe somatie de plata. [/b] La ... (vezi toată discuția)
Informare privind medierea alina_vi alina_vi Am introdus in luna ianuarie 2013 pe rolul instantelor judecatoresti mai multe actiuni avand ca obiect Somatie de plata, dar si cateva Cereri de chemare in ... (vezi toată discuția)