avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... preaviz
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

preaviz

daca pe perioada preavizului am fost in medical mai este valabil preavizul
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:38, 7 Februarie 2013
Preavizul se suspenda in perioada de concediu medical si se reia, de unde a ramas, dupa terminarea concediului medical, pana se implineste numarul necesar de zile lucratoare de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada de preaviz timodemi timodemi Daca in perioada de preaviz sant in concediu medical ,acesta se plateste?Si daca perioada de preaviz se prelungeste dupa concediu medical sau se anuleaza ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz coravio coravio buna ziua ! as dori sa stiu daca se poate lua concediu de odihna sau medical in perioada de preaviz (vezi toată discuția)
Concediu medical in preaviz ContSters212422 ContSters212422 buna ziua. am urmatoarea situatie: o angajata aflata pe preavizul a avut un accident si e pe concediu med.se prelungeste preavizul cu concediul medical? (vezi toată discuția)