avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal salariu

Buna ziua,
Am o salaiata filipineza careia va trebui sa-i majorez salariul la 2223 lei cat este salariul mediu pe 2013 . Din cate stiu eu, legea spune ca cetatenii straini trebuie sa aiba un salariu de incadrare minim = cu valoarea salariului mediu din an. Pana acum a avut 2117, dar cum abia azi s-a aprobat legea bugetului, cum fac eu majorarea cu 1 ianuarie ca nu ma mai incadrez in cele 19 zile lucratoare de la data modificarii!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 7 Februarie 2013
Nu s-a aprobat Legea bugetului asigurarilor de stat .. asadar , nu va faceti griji in privinta aceasta.
Dar cand se va aproba, cum voi transmite eu majorarea cu 1 ianuarie ca nu voi mai fi in termen!
Nu se va aplica de la 01.01.2013 ... legile nu au caracter retroactiv ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu brut pe economie 2012 mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna dimineata! ati putea sa-mi spuneti care este valoarea salariului mediu brut pe economie pentru anul 2012? Multumesc! (vezi toată discuția)
Salariul mediu brut 2013 si calcularea contributiei individuale de asigurari sociale Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca metoda de calcul a bazei lunare a contributiei individuale de asigurari sociale mai este 35% din castigul salarial mediu ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap primeste ceva ajutor de deces, in plus de cel care se primeste in mod obisnuit ? Pilu Pilu Buna seara, as dori sa intreb daca o persoana cu handicap grav (gradul I), primeste (bineanteles urmasii) ceva ajutor de deces, in afara de cel care se ... (vezi toată discuția)