avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie

am fost prins la volan cu 0,96g/l in aerul expirat,ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice.ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: brotherinblk , utilizator 10:40, 13 Aprilie 2013
salut. Am fost si eu in situatia mai multor de aici. In fine, mi-a ajuns o scrisoare acasa cu amenda administrativa, voi merge sa o platesc luni. Am o intrebare! Cum procedez dupa ce voi platii sa imi recuperez permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului FRONZAT FRONZAT ce pasi urmeaza. am fost depistat cu aparatul alcooltest cu 0.69 si nu m-am dus la recoltarea de probe biologice. mi-a facut dosar penal si mi-a scris pe ... (vezi toată discuția)
Baut la volan layzee_7 layzee_7 Buna seara! Astazi, socrul meu, a fost prins la volan cu o alcolemie de 0.41 in aerul expirat. A refuzat sa semneze procesul verbal si a refuzat sa mearga ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)