avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... integrare cetateni afectati de razboi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

integrare cetateni afectati de razboi

buna ziua! imi poate spune cineva daca exista, in concret, programe sociale de integrare in societate a cetatenilor afectati de razboi, aici in tara? unde se pot afla acestea si cum pot beneficia refugiatii de aceste programe?exista fonduri alocate pentru familiile acestor oameni?exista institutii care au obiect de lucru strict situatia lor? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:28, 8 Februarie 2013
Sunt foarte multe intrebari carora dvs doriti raspuns.
Cum Romania nu a fost implicata in razboaie, cred ca trebuie sa va adresati MAE pentru detalii. Poate dansii va pot da un sfat.

Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Egiptean cerere azil politic - formalitati, drepturi, cetatenie romana wolfususro wolfususro Sunt un student la doctorat din Egipt. Dupa cum stiti acolo este un mic razboi. Doresc sa stiu urmatoarele intrebari: 1 Ce sanse am daca aplic pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene brutarie popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel As vrea sa stiu daca mai pot obtine fonduri europene pentru o brutarie,cine ma poate ajuta cu niste indicatii? (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)