cum trebuie sa procedez daca vreau sa cumpar un auto second care nu este inmatriculat in romania.--pt a afla cat trebuie sa platesc taxa pt inmatriculare?exista undeva un tabel dupa care as putea sa fac o socoteala ? va multumesc
Prezentati la DGFP din orasul in care locuiti o cerere insotita de urmatoarele acte:
-cartea auto eliberata de RAR -original si copie (cu numele persoanei scris pe carte);
-certificat de inmatriculare strain - original si copie
-document de proprietate strain (factura sau contract de vinzare cumparare)-original si copie;
-traducerea documentelor straine de mai sus-original si copie;
-document de proprietate romanesc(factura sau contract de vinzare cumparare)-original si copie-daca este cazul;daca nu un timbru fiscal de 2 lei.
Ei sunt cei care va vor calcula valoarea taxei auto
Restituire taxa auto
Kahlya
Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto
Imparatu
Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)