avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariul de baza
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariul de baza

Buna ziua. In dec.2009 pe functia de consilier I ,asistent ,(treapta 3) mi s-a stabilit un salariu de baza de 747lei.Treaptele 2 de _ 818 lei si _ 1 de 866 lei de la gradul asistent nu au avut de a face cu mine.
In 2013 mi se va acorda gradul principal ,(treapta 3 ) cu un salariu de baza de 915 lei.
V a intreb daca eu nu am beneficiat de salariul de baza aferent treptelor 2 si 1 de la gradul asistent si daca aceste trepte au disparut de ce nu mi se da salariul de baza de la gradul principal ,treapta 1 de 1111 lei.
Daca in dispozitie mi s-ar trece acest salariu ar fi ilegal ?????B-)
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 07:01, 14 Februarie 2013
Legea salarizarii prevede ca la incadrare, promvare in clasa sau in grad profesional
personalul va fi salarizat potrivit treptei 3 de salarizare.
dar daca nu mai sunt trepte de salarizare de ce i se da salariul cel mai mic din grad?
Intrebati-l pe Boc care a dat mizeria aia de lege si pe Ponta, care a prelungit-o, desi cand era in opozitie promitea lapte si miere....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta a functionarului public sebastian73 sebastian73 As dori sa ma lamuresc asupra modului de promovare in treapta a functionarului public. Problema este din punct de vedere a modului de stabilire a salariului de ... (vezi toată discuția)
Trepte de salarizare Teodora123 Teodora123 la avansarea in grad se mai tin cont de treptele de salarizare? (vezi toată discuția)
Trecere de la contractual la functionar public baza baza Sunt angajat in campul muncii din anul 1985 , din august 1997, lucrez la o primarie,ca persoana contractuala, in functia de referent cultural , gradul I( ... (vezi toată discuția)