avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Clauza contractuala care implica indirect actiuni ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Clauza contractuala care implica indirect actiuni ilegale este nula ?

Buna ziua. Va deranjez si eu cu o intrebare.
Am semnat un contract de colaborare cu o firma (fiind prestator de servicii prin PFA). Contractul de prestari servicii contine o clauza de confidentialitate prin care ma oblig la plata de daune interese daca se creeaza prejudicii prin divulgarea unor informatii din activitatea mea.
Daca observ ca firma respectiva intreprinde fapte ilegale... si anunt organele competente, mai pot fi tras la raspundere pentru daunele provocate (eventual sanctiunile aplicate de aceste organe) ?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
RIonescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: RIonescu , utilizator 10:55, 12 Februarie 2013
Nu puteti fi tras la raspundere, in acest caz.
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate incheia in astfel de contract? mcozma mcozma Firma mea (dezvoltatoare de software) doreste sa colaboreze cu mai multi oameni, acestia nefiind nici persoane juridice, nici pfa. As dori sa inchei cu ei un ... (vezi toată discuția)
Divulgare identitate (ip) de catre furnizorul de internet cosmin910 cosmin910 Buna ziua! Caz real! Un angajat al unei firme private a trimis mai multe mail-uri anonime (care au deranjat conducerea firmei la care este angajat), de pe un ... (vezi toată discuția)
Model de contract pentru activități de servicii. oliver mandic oliver mandic Există un model de contract pentru activități de servicii suport combinate oferite unui sediu de firmă conform cod CAEN 8110? (vezi toată discuția)