avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Întâmpinare comunicatムdupムce cauza a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Întâmpinare comunicatムdupムce cauza a rãƒmas în pronunþare

Am primit o citatie cu o intampinare anexata. Precizez faptul ca au fost două termene si procesul este in pronuntare. La ce pot sa ma astept? Eu sunt petentul. Multumesc!

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:59, 9 Februarie 2013
cum adica este in pronuntare?de unde stiti asta?daca-intradevar asa este avocatul dvs la urm termen va ridica exceptia tardivitatii intampinarii
Este in pronuntare pentru ca judecatorul a spus ca dosarul ramane in pronuntare.
Pai si pe citatie ce scrie?

Este foarte posibil ca judecatorul sa fi repus cauza pe rol, fie pentru ca nu s-a socotit lamurit dupa ce v-amentionat ca a ramas in pronuntare, fie din cauza apararilor formulate prin acea intampinare.

Binenteles ca intampinarea este tardiv depusa, insa ar putea fi luata in considerare ca si concluzii scrise.
In citatie scrie ca sunt chemat in aceasta instanta in calitate de petent, in proces cu... in calitate de intimat pentru fond-plangere..... De citatie este atasata intampinarea.
Daca ati primit o citatie pentru un alt termen de judecata, nu aveti ce altceva sa faceti decat sa va prezentati, sa invocati tardivitatea apararilor formulate prin intampinare, sa se mai puna inca o data concluzii si sa iasa dosarul in pronuntare.

Nu va cunosc speta, dar cam asta ar fi din datele pe care ni le-ati dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere intampinare tardiv; raspuns la intampinare ANDREI2002 ANDREI2002 Buna seara. Din cate am inteles exista un art din codul muncii care se refera la faptul ca intimata trebuie sa depuna intampinara pana la primul termen de ... (vezi toată discuția)
Plangere la p-v de contraventie OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, am facut plangere impotriva unui p-v de contracventie, eu sunt petent deci, la primul termen intimata a depus intampinare iar instanta a dat ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)