dragi colegi,
am facut plangere impotriva unui p-v de contracventie, eu sunt petent deci, la primul termen intimata a depus intampinare iar instanta a dat termen pt ca eu in calitate de petent sa i-au la cunostinta si sa-mi formulez apararile.
ok, le formulez dar cum se va numi actul pe care trebuie sa-l depun in instanta pana la urmatorul termen?????? ce titlu va avea????actul ?????
"Actul" tau va avea un titlu simplu: "Domnule Presedinte,....". :D
Nu este obligatoriu pentru tine in acest caz sa-i raspunzi intimatei in scris. Strict procedural, acest act nu exista. Instanta doar ti-a creat posibilitatea, care, de altfel, e si un drept al tau, dandu-ti un termen pentru a lua la cunostinta de apararile intimatei. Daca mai faci vreun inscris, cauza se va tergivesa inutil si in defavoarea ta. E o regula nescrisa la procese: daca esti parat/intimat/etc. trage de timp cat poti de mult, caci acesta curge in favoarea ta.
Asadar, la urmatorul termen de judecata, te duci si propui probe in aparare sau/si ridici exceptii - daca ai.
Daca vrei neaparat sa-i raspunzi intimatei la cele scrise o poti face, la sfarsitul cauzei, cu ocazia concluziilor pe care le poti face si in scris. E de preferabil s-o faci atunci cand ai toate datele problemei, respectiv sti cum si-a construit intimata apararea. Fir intins!;)
da nick ai dreptate dar in intampinarea depusa de intimata ridica exceptia de tardivitate, iar eu trebuie sa raspund prin inscris si sa anexez dovada trimiterii actelor in termenul legal de 15 zile.
deci tot cu d-le presedinte..incep????? nu sunt note scrise sau ..........????????
da nick ai dreptate dar in intampinarea depusa de intimata ridica exceptia de tardivitate, iar eu trebuie sa raspund prin inscris si sa anexez dovada trimiterii actelor in termenul legal de 15 zile.
deci tot cu d-le presedinte..incep????? nu sunt note scrise sau ..........????????
chiar si asa, tot cu " domnule presedinte" vei incepe cererea prin care vei COMPLETA cererea initiala ( plangerea contraventionala ). Noua cerere poate fi depusa sub forma de PRECIZARI , prin care vei demonta "exceptia tardivitatii" invocata de organul constatator. Multa bafta!!