Buna ziua. Am pe rolul judecatoriei un proces cu itm-ul, societatea mea este petent, iar itm-ul intimat. La primul termen mi s-a comunicat o copie de pe intampinare si am primit termen pt luarea la cunostinta de cuprinsul acesteia. Maine este urmatorulk termen, este vreo problema daca nu am raspuns la intampinarea respectiva? Mai pot cere o amanare pt acest aspect sau pot raspunde la intampinare direct in fata instantei?
nu mai puteti cere un termen pentru a formula in scris raspuns la intampinarea depusa(prin termenul acordat pentru luarea la cunostinta vi s-a acordat si ragazul pentru a putea raspunde apararilor intimatei), bineinteles ca puteti raspunde direct in fata instantei
La termenul de maine se vor discuta exceptiile (daca exista) si se vor propune probe. Actualul cod de procedura civila nu prevede ca act procedural "raspunsul la intampinare", in practica existand fie "note scrise" daca vreuna din parti doreste sa ofere in scris lamuriri suplimentare pe aspectele spetei, fie "concluzii scrise" in care este cuprinsa motivarea solutiei pe care o solicita partea.
Apel
bianca2012
Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Divort in apel
bianca2012
Am avut o prima infatisare la apel pe 11 iunie cand am depus si motivele apelului, av intimatului a cerut amanare pt depunere intampinare, urmatorul termen ... (vezi toată discuția)