avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel

Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile inainte de termen aceasta intampinare? suntem in 5 septembrie si nu am primit nimic. Ce pot face? ma prezit la tribunal si cer amanare pt luare cunostinta de intampinare si pregatirea apararii? si tot acum pot cere si admiterea probelor cu inscrisuri (la fond nu am cerut asa ceva). Concluzii scrise cand pot depune? Cererea de amanare ar fi bine sa o fac si scris? Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: bianca2012 , utilizator 09:35, 6 Septembrie 2012
trebuie sa va prezentati la instanta si in cazul in care este depusa intampinare la dosar cereti termen pt a lua la cunostina. la urmatorul termen puteti depune raspuns la intampinare, sau daca nu aveti nimic de depus va va da cuvantul pe probe si in cazul in care aveti inscrisuri care nu au fost depuse veti solicita un termen pt a le depune. Daca nu mai aveti nicio proba de propus, inafara celor de la dosar, instanta va ramane in pronuntare cu posibilitatea pt dvs de a depune concluzii scrise la termen sau in termenul de amanare a pronuntarii.
Va multumesc foarte mult. Cererea de amanare pentru luare la cunostinta a intampinarii o fac scris sau e suficient doar verbal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in apel bianca2012 bianca2012 Am avut o prima infatisare la apel pe 11 iunie cand am depus si motivele apelului, av intimatului a cerut amanare pt depunere intampinare, urmatorul termen ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare ContSters115121 ContSters115121 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am facut plangere impotriva unui p-v de contraventie si paratul a depus intampinare, ... (vezi toată discuția)