avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort in apel

Am avut o prima infatisare la apel pe 11 iunie cand am depus si motivele apelului, av intimatului a cerut amanare pt depunere intampinare, urmatorul termen fiind 10 septembrie. Intrebare : ce trebuie sa fac ca sa cer amanare si daca tot atunci pot cere ca la urmatorul termen sa depun concluzii scrise pe langa motivele inaintate si probe cu inscrisuri? Trebuie sa ma prezint sau pot trimite scris o cerere? Cum e mai bine, va rog sa ma ajutati. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bianca2012 , utilizator 10:07, 21 August 2012
Trebuie sa va prezentati in fata instantei de apel si sa va sustineti apelul, sa propuneti probe, dupa ce mai intai luati cunostinta de intampinarea depusa,in functie de care va puteti formula si eventuale concluzii scrise.
Buna ziua,
Ca sa iau cunostinta de intampinarea depusa, pot cere in 10 septembrie amanare pt asta avand in vedere ca nu am aparator si la urmatorul termen propunere de probe cu inscrisuri? Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Daca nu s a depus intampinare la apel,in afara de sanctiunea ... romanul11 romanul11 Daca nu s a depus intampinare la apel,in afara de sanctiunea decaderii invocarii exceptii si administrare probe,care ar mai fi. In prima infatisare ce se ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare resursesbc resursesbc Buna ziua. Am pe rolul judecatoriei un proces cu itm-ul, societatea mea este petent, iar itm-ul intimat. La primul termen mi s-a comunicat o copie de pe ... (vezi toată discuția)