Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Am facut plangere impotriva unui p-v de contraventie si paratul a depus intampinare, intrebarea mea este: Sa pregatesc un raspuns la intampinare sau sa fac fondul cauzei in care sa si contraargumentez intampinarea si sa cer amanarea cu 48 de ore a pronuntarii pentru a depune concluzii scrise?
Daca mai doresc sa depun documente in sustinerea celor mentionate in plangere si in sustinerea unui nou motiv de anulare a p-v(la care nu am facut referire in plangerea initiala) este suficient sa le depun in 2 ex la urmatorul termen si sa mentionez verbal ce doresc sa dovedesc, sau trebuie mentionat acest lucru in scris- ca o completare a plangerii?
Va multumesc mult si astept cu interes sfaturile dvs.!
Puteti sa depuneti inscrisuri in sprijinul cererii dvs, cum si , de asemenea, puteti solicita instantei amanarea pronuntarii pentru a depune concluzii scrise.
Parerea dvs. este sa depun mai bine concluzii scrise in care sa raspund si intampinarii sau sa depun raspuns la intampinare? In al doilea caz se va mai amana o data pentru a se comunica si paratului raspunsul sau nu?
Multumesc!
Apel
bianca2012
Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)