Totul depinde de spatiul care poate fi pus la dispozitie. De exemplu aveti un apartament de 3 camere, iar daca firmei ii este pusa la dispozitie o camera (prin actul constitutiv) mai puteti pune la dispozitia ONG-ului o camera.
Multumesc
Sediul va fi la o casa cu 6 camere si un sediu de firma. Deci nu ne asteptam la probleme. Inca o intrebare. Disponibilitatea denumirii a fost facuta pe numele meu. Eu am fapte inscrise in cazier deci nu pot fi printre fondatori. Poate fi o problema?
Revin cu intrebarea: credeti ca e vreo problema daca am facut cererea de disponibilitate de denumire pe numele meu si eu nu mai fac parte dintre membrii fondatori?
nu e expres reglementat, dar din moment ce dovada de disponibilitate trebuie depusa in original la dosar, prin asta se dovedeste ca fondatorii nu sunt un grup separat concurent cu cel care a facut rezervarea, deci nu ar trebui sa conteze cine si in ce scop a facut rezervarea si cu atat mai putin nu trebuie sa se numere printre fondatori, cat timp fondatorii au si depun la dosar acel act de la Ministerul Justitiei, neinteresand cine l-a cerut si obtinut si cum a ajuns la ei...