avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poate fi executat PFA-ul pt.datoriile persoanei fizice?
Discuție deschisă în Executare silită

Poate fi executat PFA-ul pt.datoriile persoanei fizice?

O persoana fizica are datorii la Casa de Pensii si Casa de Sanatate,pe mai multi ani,2004-2012.Chiar daca nu a avut contracte cu casele,era datoare conform legii sa plateasca CAS si CASS.Sumele respective sunt datorate ca urmare a desfasurarii activitatii de PFA.Datoriile respective sunt pe CNP,nu pe CUI(presupun)In cazul unei executari silite,asupra cui se va actiona,asupra PF sau PFA?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 16:34, 12 Februarie 2013
Asupra persoanei fizice.
Multumesc
din pacate in cazul PFA se confunda bunurile cu ale PF implicata,dar in lege nu ,am avut un caz prin 2011 cu un executor judecatoresc vis a vis de cass insa a castigat cu tot....n-a mai platit nimic....exista pe net o hotarare data in sensul asta de C.A. Oradea....cautatio
Persoana fizica va fi executata silit.
Buna seara, am încercat sa caut hotărârea dar nu am reușit. Aveți ceva detalii in plus? Multumesc

Alte discuții în legătură

neplata contributiei pentru sanatate marianatautu marianatautu Am primit o somaţie de plată de la CAS precum sunt datoare la ei din 2007, pe când deţineam un PF. Într-o lună am primit două înştiinţări de ... (vezi toată discuția)
Datorii pfa - anaf recupereaza de la persoana fizica datoriile acumulate de pfa? iordan teodor iordan teodor Este legal ca ANAF-ul sa recupereze datoriile acumulate de catre PFA de la o persoana fizica, fara ca PFA-ul sa fie trimis in judecata? Pentru ANAF, PFA-ul si ... (vezi toată discuția)
Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)