avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Datorii PFA - ANAF recupereaza de la persoana fizica ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Datorii PFA - ANAF recupereaza de la persoana fizica datoriile acumulate de PFA?

Este legal ca ANAF-ul sa recupereze datoriile acumulate de catre PFA de la o persoana fizica, fara ca PFA-ul sa fie trimis in judecata?
Pentru ANAF, PFA-ul si PF-ul este unul si acelasi lucru?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 19:54, 22 Ianuarie 2012
Persoana fizica si PFA au acelasi patrimoniu, astfel datoriiile persoanei fizice sunt si datoriile PFA si invers. De asemenea si bunurile. Nu pot fi executate silit bunurile ce fac parte din patrimoniul de afectatiune al PFA, strict necesare desfasurarii activitatii acestei societati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pfa vasipet vasipet Am un credit neplatit de 35000 ron care a ajuns la o firma de recuperare . Nu am girat cu bunuri doar cu buletinul.In perioada in care am luat creditul eram ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog,executare silita pfa sau pf? adriana79 adriana79 Buna ziua, Va solicit si eu ajutorul intr-o problema: Eu, persoana fizica, am imprumutat suma de 8000 lei de la o alta persoana fizica in baza uni contract ... (vezi toată discuția)
Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)