avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatii deschidere vulcanizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatii deschidere vulcanizare

buna ziua,am si eu cateva nelamuriri,m-am hotarat cu un prieten sa deschidem o vulcanizare si o spalatorie auto,dar nu stim cum sa facem firma,cum e mai bine pt ca nu avem nevoie de angajati.se poate face srl sau sc.deci habar nu avem.daca poate cineva sa ma lamureasca cum e mai bine.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:38, 10 Februarie 2013
puteti constitui societate comerciala, srl, ca vector fiscal de la 01.02.2012 microintreprindere, pentru care nu este nevoie de salariati
Inteprinderea Individuala este cea mai buna solutie cu costurile cele mai mici unde nu esti obligat sa angajezi un contabil...... pentru ca contabilitatea se tine in partida simpla(asta doar daca va pricepeti cat de cat )in rest aveti cam aceleasi drepturi ca la srl.Pentru cazul cand va ve-ti extinde este bun un srl.Mergeti la Camera de Comert sau la un Birou de Consultanta si ei se pot ocupa de toate documentele de constituire.Succes
costurile maxime la infiintare sunt de aproximativ 800 lei, Birul de Consultanata ORC are preturi mai mari.
Pentru a afla ce acte va sunt necesare pentru autorizarea la registrul auto roman a unui centru de vulcanizare, pe langa infiintarea firmei si cea de la mediu, [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport valsib valsib Buna Ziua, cit costa sa infintez o firma ? Poti fi administrator,coordonator transport rutier, sofer in acelasi timp? Poti obtine licenta de transport cu ... (vezi toată discuția)
Asociatia familiara ionita elena ionita elena Buna ziua! As dori infiintarea unui AF. Cum se procedeaza si ce acte iti sunt necesare. Exista vreo diferenta in ceea ve priveste impozitele si taxele la stat ... (vezi toată discuția)
After school mikas mikas Doresc sa infiintez ceea ce se numeste in termeni \"moderni\" \"after-school\". Mai precis, un loc deschis copiilor scolari unde acestia sa isi poata petrece ... (vezi toată discuția)