avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare dosar anl
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

dosar anl

buna!as vrea sa stiu daca pot depune dosar la anl ,programul locuinte pt tineri,in conditiile in care in nomentul de fata locuiesc intr-un imobil cu chirie la icral(afi)?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:25, 9 Februarie 2013
Din Criteriile cadru pentru stabilirea ordinii de prioritate în solutionarea cererilor de locuinte si în repartizarea locuintelor pentru tineri, destinate închirierii:

Titularul cererii de locuinta si membrii familiei acestuia - sot/sotie, copii si/sau alte persoane aflate în întretinerea acestuia -, sa nu detina si sa nu fi detinut o alta locuinta în proprietate si/sau sa nu fie beneficiarul unei alte locuinte pentru tineri, destinata închirierii, în localitatea în care a solicitat locuinta.

Cititi si dvs.:
[ link extern ]

O intrebare la primarie v-ar putea lamuri mai bine. Chiar daca nu ati obtinut locuinta prin acest program, aveti unde locui si un raspuns clar doar de acolo puteti primi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Criterii pentru obtinerea unei locuinte de la anl aaa123 aaa123 AM DEPUS O CERERE PT OBTINEREA UNEI LOCUINTE IN REGIM DE CHIRIE LA ANL . AM STUDII SUPERIOARE PT CARE PRIMESC PUNCTAJ 15. INTREBAREA ESTE DACA SE ACORDA INCA ... (vezi toată discuția)