avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune morale

In urma unei dacatorii de 5 ani cu minor in care tatal a fost doat prin vizita,nu imi lasa un ban si m-a lovit ,m-a impins,era sa mor de fata cu copilul,nu vrea sa raspundala tel nu stie ce ii trebuie copilul,ma jigneste in permanenta,viata mea e mult mai rea de cand m-am casatorit,anul trecut am suferit 2 operatii si acum am o probleme medicala si nici nu intreaba ce am,aspune desi nu am divortat ca nu e obligat sa ma mai bage in seama si nu are datorii fata de mine desi eu si mama crestem singure copilul,mama da din pensia ei tocmai ca el nu da,ea e si hipertensiva,i-a agravat starea de boala,in bloc mi s-a denigrat imaginea datorita lui,si mama la fel,asre bani ascunsi si la negru si nu am stiut niciodata de vita asi banii lui,sufar incontinuu ca am ramas fara vina cu un copil asa,jignita,m-a adus la stari de depresie,pot primi daune morale?se acorda?si in ce cuantum?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 9 Februarie 2013
Daunele morale pot fi acordate in anumite situatii legal prevazute
Eventual pentru infractiunea de lovire,aveti dreptul daca detineti probe temeinice sa formulati plangere penala ,ocazie cu care sa va constituiti si parte civila cu o suma pe care o apreciati echivalenta pentru suferinta cauzata precum si pentru stirbirea onoarei,demnitatii care v-au fost lezate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)
Intrebare mihaella23 mihaella23 Buna ziua,va rog frumos,as vrea sa stiu daca pot pune ordin de restrictie sotului spre a mai veni la mine acasa noi avand un minor si fiind inca casatoriti dar ... (vezi toată discuția)
Hartuire facebook AndreiAndrei1989 AndreiAndrei1989 Buna seara. sunt nelamurit in legatura cu ceva. pana acum 1 luna si am avut o relatie, nu am mai putut continua. de 2 saptamani fosta a inceput sa faca ... (vezi toată discuția)