avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie pentru CIC de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie pentru CIC de 2 ani

Va rog sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea situatie: in prezent ma aflu in CIC pana la 2 ani si as dori sa ma intorc la munca la varsta de 1 an si 4 luni a copilului. In aceasta situatie pot beneficia de stimulentul de insertie pana la implinirea a 2 ani ai copilului?
Daca totusi raman in concediu pana la final, daca tatal nu ia cel putin acea luna, eu voi avea 23 de luni de CIC?
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:40, 10 Februarie 2013
1. Daca ati optat pentru CCC pana la 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie pana va implini copilul 2 ani.

2. Daca tatal nu solicita cel putin o luna de CCC atunci se reduce cu o luna CCC pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa primul an de concediu de crestere copil Violet99 Violet99 Am intrat in concediu de crestere copil in februarie 2013 si doresc sa ma intorc la munca in mai 2014. Intrebarea mea este daca ma intorc pe 15 mai la munca, ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si de ce acte am nevoie sa renunt la concediu crestere copil si sa primesc stimulentul de insertie. Incep ... (vezi toată discuția)