avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu (poluare)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu (poluare)

Buna ziua ! In decembrie 2012 am dat statul in judecata pentru inmatricularea unui autoturism, in martie acest an se termina procesul,pot inmatricula masina direct pe numele cumparatorului fara a se mai plati timbrul de mediu? Am vorbit cu avocata si ea a zis ca nu e nici o problema se poate inmatricula direct pe cumparator.
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Stanciu , Alte profesii 13:34, 10 Februarie 2013
asa ar fi logic, insa aveti in vedere si ultimele modificari legislative potrivit carora noul dobanditor va plati timbrul verde, astfel situatie e tocmai invers
dar masina se inmatriculeaza cu vechea lege,taxa veche,inca nu este publicata legea ce se refera la taxa de timbru,masina se inmatriculeaza direct pe cumparator,normal nu ar trebui sa se plateasca noua taxa care va intra in vigoare peste o luna
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
Ovidiu Stanciu, Alte profesii
Dumneavoastra preconizati, fara a fi sigur ca procesul se va termina in martie. Fara a fi catusi de putin subiectiv, personal nu am convingerea ca se finalizeaza in luna martie, avand in vedere si exercitarea caii de atac si solutionarea acesteia.
se termina, 100% , avocatul este specializat in astfel de cauze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)