avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditii deschidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditii deschidere PFA

Unul dintre angajatii mei mai vechi ar dori sa isi ideschida un PFA si as vrea sa il ajut.
Ce conditii trebuie sa intruneasca pentru a deschide un PFA?

Ma intereseaza de exemplu daca pentru un domeniu de activitate gen 'design web' sunt suficiente urmatoarele:
- diploma de Bacalaureat,
- contract munca care dovedeste ca a lucrat pe functia de 'Designer pagini web' peste 3 ani de zile,
- niste diplome obtinute in urma unor cursuri de la distanta care au legatura cu domeniul de activitate 'design web'; cursurile s-au desfasurat online iar prestatorul este o societate din USA,

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ptar , utilizator 00:34, 19 Februarie 2013
Aflati detalii privind infiintarea PFA , aici:
[ link extern ]
Da, dovada ca a lucrat peste trei ani este suficienta pentru infiintare PFA. Detalii complete aici: [ link extern ]
Va multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa samm20 samm20 Salutare, Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development. Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, As dori sa-mi infiintez un PFA Ca acte necesar am aflat ca trebuie: o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)