avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... imprumut fara garantie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

imprumut fara garantie

PERSOANA FIZICA, Ofer bani imprumut fara garantii, cu contract notarial obligatoriu in orasul de domiciliu, in baza art 1576 din cod civil, un martor, in maxim 24 ore de la solicitarea dvs. suma maxima 15.oooE cu dobanda 20% pe an, putem acorda si persoanelor aflate in biroul de credit. Ne deplasam in toata tara si strainatate, exclus romi. OFERIM SI CEREM MAXIMUL DE SERIOZITATE. TEL .........PROGRAMARI SI INFORMATII DOAR DIMINEATA. am vorbit cu persoana respectiva si mi-a spus sa ai pun 300 lei intr-un cont deschis la bcr. am pus banii in cont si am asteptat 3 zile ca sa vina persoana respectiva ca sa semnam actele prin notariat si sa ami dea banii :10000 euro,dar nu a mai venit. am sunat si mi-a spus ca nu poate veni acum ca este plecat din localitate cu treaba. cum pot sa ami mai recupar banii[300 lei] pusi in contul respectivului, sau daca nu ai mai pot recupera ce va pati respectivul?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Croitoru Marian , utilizator 22:31, 14 Februarie 2018
Românii ,sunt mai profesional invatati ca țigani la tepuire sau prosteală, nu-s rasist dar este o realitate!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
Croitoru Marian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara garantie ContSters230735 ContSters230735 Un PFA pe net, acorda imprumuturi fara garantii, in baza art.1576 din Codul civil, prin notariat . E posibil ? A ! Vrea si ` 60 euro intr-un cont, inainte de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de ... catalinciprian catalinciprian As vrea sa fac o sesizare la politie pentru o teapa primita de la un prieten pentru niște bani 300 euro ce as putea sa fac nu îmi mai da bani am niște ... (vezi toată discuția)