avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua.Am o intrebare .In urma cu 5 ani am avut o societate SRL,unde a fost administrator sotul meu ,contribuind si eu la demersul acesteia eu nefiind angajata cu carte de munca,acum sotul meu pretinde ca eu nu am nici un drept ,desi cladirea societatii e construita pe terenul casei care ne apartine, unde am locuit,si in lipsa lui, el plecand cu distribuirea marfii prin tara,am lucrat si am muncit cot la cot cu anagjatul sotului meu el avand carte de munca.As dori sa stiu ce drepturi imi revin in urma unui eventual partaj .Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: danaa1 , utilizator 09:03, 11 Februarie 2013
Terenul si cladirea este un bun comun al dumneavoastra si al sotului..La partaj veti imparti aceste bunuri,fiecare are dreptul la 1/2 din valoarea lor. Ori vindeti impreuna si impartiti banii,ori daca unul dintre voi nu vrea sa vanda,atunci celalalt trebuie sa-i plateasca partea celuilalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj imobil Pop Ana Pop Ana Buna seara. Am divorat de sotul meu de o luna. In urma divortului fostul meu sot vrea sa vanda casa pe care am construit-o impreuna sau sa il despagubesc. ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj giorgiay giorgiay va rog sa.mi clarificati cat de cat situatia ca aud fel si fel de zvonuri. sunt casatorita din 1989.am doi copii majori. sotul a lucrat 11 ani in italia ... (vezi toată discuția)
Partaj divort ancamaia ancamaia Buna ziua, Sunt casatorita de 10 ani si am 2 copii minori.De cand ne-am casatorit locuim in casa mamei mele,iar in timpul casatoriei am construit o casa in ... (vezi toată discuția)