avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Contract de intretinere cu doi debitori sot si sotie. Dupa decesul unuia din debitori ce obligatii are fiul lor in conditiile in care a acceptat mostenirea parintelui decedat.
Ar putea, nefiind parte in contract, fi constrans sa execute obligatia asumata de parintele decedat intrucat mama sa nu are veniturile necesare si care ar fi temeiul legal.

Alte discuții în legătură

Desfiinþarea contractului din cauza neexecutãrii fortuite a întreþinerii de cãtre debitorul iniþial mihai09 mihai09 in cazul decesului unuia dintre debitorii (soţi) obligatiei de intretinere creditorul trebuie sa isi dea acordul sa fie intretinut de mostenitorii debitorului ... (vezi toată discuția)
Succesiune, obligatiile copiilor fata de parintele supravietuitor ancuta ursulet ancuta ursulet Tatal meu a decedat. Am ramas ca mostenitori mama si patru copii. Cheltuielile de inmormantare le-am suportat, cu mari discutii, toti copiii. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire mary222 mary222 am si eu o intrebare tatal meu a decedat a mai ramas mama iar acum am aflat ca parintii mei au intocmit cu fratele meu un contract de intretinere cu drept de ... (vezi toată discuția)