avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA plata tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

plata tva

buna ziua , aveti idee daca am facut lichidare de stoc sau soldare si am vandut marfa din gestiune la un pret mai mic decat cel de achizite cum se plateste tva ul ?
Cel mai recent răspuns: stefanpopa , utilizator 14:41, 11 Februarie 2013
este vorba de imbracaminte care deja se incadreaza ca marfa de outlet avand un an , un an si ceva vechime in magazin, nu mai am lichiditati si am nevoie sa cumpar alta marfa vandabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva stefanpopa stefanpopa cum se plateste tva la marfa vanduta in lichidare de stoc sau soldare avand in vedere ca a fost vanduta la un pret mult mai mic decat cel de akizite ? (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru rodia rodia 1.Daca s-a inchis un punct de lucru si se doreste a se vinde din mat.de nat.ob.de inventar in folosinta cum se procedeaza? Se face factura la pretul de ... (vezi toată discuția)
Nir, raport de gestiune, bon fiscal la intreprindere individuala? gabi.b gabi.b La o intreprindere individuala ( neplatitoare de tva), obiect de avtivitate comercializare articole vestimentare, care tine contabilitatea in partida ... (vezi toată discuția)