Obligatia de majorare a salariului subzista numai in cazul celor care au salariul sub salariul minim brut de 750 lei , nu si pentru ceilalti.
Numai daca la nivel de angajator - ccm sau reg.intern - sunt reglementati coeficienti de ierarhizare , atunci va exista si obligatia de a vi se mari salariul.
Buna ziua
Revin cu o intrebare mai concludenta.
Lucrez intro primarie din anul 2003, ultima dispozitie privind drepturile salariale a fost data in decembrie 2012.
Sunt incadrat pe functia de referent clasa III gradul profesional principal, gradatia 3, clasa de salarizare 28 cu total drepturi salariale/ brute de 908 lei, avand un coificient de ierarhizare de 1,49.
Avand in vedere raspunsul dumneavoastra de mai inainte privind coificientii de ierarhizare am marea rugaminte daca se poate sa-mi spuneti daca este corect salariul meu si daca se impune a-mi creste salariul odata cu cresterea salariului minim.
Va multumesc.
Nu se impune cresterea salariului dvs odata cu cresterea salariului minim ...coeficientii de ierahizare prevazuti in Legea nr.284/2011 nu se aplica inca ...