avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile

Buna ziua!Se pot accesa fonduri europene pt "procesarea si prelucrarea fructelor si ciupercilor de padure" #-o
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:29, 11 Februarie 2013
Da se pot, dar trebuie sa fie activa masura prin care se putea face acest lucru.
Cititi detalii privind accesarea si conditiile pe care trebuie sa le indepliniti in masura 121, 123.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se acorda fonduri europene pentru morarit??? Andrey23 Andrey23 Buna ziua, as dori sa știu dacă se pot accesa fonduri europene pentru o linie de productie pentru morarit , grâu si porumb? (vezi toată discuția)
Fonduri europene ana_mihaela ana_mihaela Detin un hectar de teren si 26 de ari as putea obtine fonduri europene. (vezi toată discuția)
Fonduri europene ovidiuVel ovidiuVel buna seara.am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.as vrea sa fac un dosar pentru fonduri europene si sa imi incep propria afacere.pot face asta daca nu am ... (vezi toată discuția)