avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

buna ziua !!!imi cer scuze ca deranjez dar am ramas fara permis si as dori sa stiu daca se poate face ceva sa il recuperez ...am condus un autoturism cu nr provizorii expirate si mi s a ridicat permisul si placutele ....politistii erau asa de prostii incat nici macar nu stiau ce trebuie sa mi faca ...am dat o declaratie si mi sa dat o dovada ...dupa ce mi au luat placutele de inmatriculare i.am intrebat cu ce pot pleca de acolo ...raspuns...pai daca nu ai unde sa ramai pleaca cu masina si daca e sa te opreasca cineva imi dai un telefon ....:"> asa am si facut am plecat cu masina 100 km fara nr ...pot rezolva ceva sa imi pot recupera permisul ???si am inteles ca primesc si o amenda penala ...mi se poate face si dosar,daca sunt la prima abatere de genul asta???astept un raspuns din partea dvs...multumesc
Cel mai recent răspuns: ionescuionut24 , utilizator 19:48, 11 Februarie 2013
Pai e dosar penal din start ,o sa te cheme la politie dai declaratii ,la procuratura ,dupa care o sa ajungi la tribunal, o sa ai nevoie de avocat o sa platesti amenda penala plus taxe de judecata si alte chltuieli si in cel mai fericit caz o sa iei 2 -3 ani cu suspendare in care vei ramane fara permis de conducere si posibil fara servici , asta depinde unde lucrezi iar daca e adevarata faza ca te au lasat politisti sa pleci de acolo ai avut noroc ,eu cred ca nu erau chiar asa de prosti si doar banuiesc ca ai facut pe viteazul si te au lasat sa pleci fara numar cu gandul ca ar putea sa te opreasca alt echipaj si in cazul acela, erai arestat direct 29 de zile ...deci ....
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
ionescuionut24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinmatriculat sau fals irine irine buna seara.sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu nr provizorii auto!sotul meu a fost oprit in trafic avand autorizatia de circulatie expirata(nr ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat dar nepredat lucbratianu lucbratianu Concret anul trecut mi-a fost supendat permisul 30 zile. am depus contestatie si am pierdut procesul in aprilie anul acesta. intre timp mi-am recuperat cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..la sfârșitul lunii februarie 2022 am fost depistat ... Andrei Moldovanu Andrei Moldovanu Buna ziua..la sfârșitul lunii Februarie 2022 am fost depistat in localitatea mea de un echipaj de politie cu numere false și auto ... (vezi toată discuția)