avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

buna seara . in anul 2002 m-am casatorit , in urma casatoriei in 2003 a rezultat un copil , iar in 2006 ne-am despartit copilu a ramas la mn. de divortat am divortat deabia in ianuarie 2012, am divortat de comun acord cu custodie comuna la copil tot de comun acord, am avut un divort civilizat. dar de cand ne-am despartit pana acum din 2006 el nu a contribuit cu nimic la cresterea copilului, la divort instanta i-a stabilit pensie de intretinere de 175 lei luna dar el nu sa sinchisit sa ii dea . in noiembrie 2011 am facut o plangere penala la politie dar , am renuntat la ea in urma unei declarati a lui la politie ca incepand cu data de 10 ianuarie imi va da banii. acest lucru nu sa intamplat fapt in care domnul nici nu mai raspunde la telefon. vreau sa precizez ca nu lucreaza . vreau sa intreb as putea sa il dau iar in judecata sa obtin eu in totalitate custodia copilului , dc sentinta este irevocabila .
Nu pe temeiul asta cu pensia.
Pe copil il vede?
nu vine sa il vada pe copil , nu ai da nici pensie alimentara ,iar acum in ultima vreme de cand a dat declaratie la politie ca ii va da banii din 10 ianuarie 2013 nici la telefon nu mai raspunde.
Ati fi putut merge dv. cu copilul la el... dificil, oricum. O relatie buna va ajuta si pe dv. cu banutii si pe copil cu capul.
Mai puteti face o plangere, incercati executare, poate totusi il notificati inainte de intentiile dv. Sa stiti ca mai usor platesc amiabil decat cu hartuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu mi se da dreptul la vizita pt copil, dupa divorț? Dvdv Dvdv Buna ziua.sunt divortat din 2014 am custodie comuna dar atunci la divort nu am pus program de vizita.Acum sunt in proces pt stabilire program vizita .am avut ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara claudiaalex claudiaalex buna dimineata ! sunt divortata de sotul meu din 2011 si in urma sentintei divortului a fost obligat la plata pensiei de intretinere , am divortat de comun ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva vs custodie comuna adry2276 adry2276 Buna ziua.Vreau sa inaintez actele de divort si sa cer custodia exclusiva.Sunt angajata in Romania cu delegatie in Germania ca si ingrijitoare si am copilul de ... (vezi toată discuția)