avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bmw x6 stricat de service
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bmw x6 stricat de service

Salut,
Am fost sunat de la service bmw cum ca se face un recall[defecct fabricatie] la un surub de la alternator.masina in cauza un bmw x6 2010.
Sunt client vechi al celor de la service si ma cunosc cu ei inclusiv sefu de atelier.
Idee e ca nu m am dus eu personal cu masina ci am trimis o la service prin intermediu domnului sef de atlier[ imi este vecin si l am rugat daca poate sa se duca el cu ea ] . l am sunat pe la 5 seara si l am intrebat cand ajunge cu masina . mi a spus ca acum pleaca . dupa 5 min ma suna ca s a incins servodirectia si lasa masina in service si vede ce are a doua zi.
Ma suna a doua zi ca a cazut nuj ce furtun si reparatia ma costa 2000ron .
Sincer nu mi se pare coreect sa platesc eu din moment ce masina era in service la ei , ei mi au umblat / demontat / montat la ea . Plus ca ei m au chemat cu masina in service nu am ddus o eu pt vreo reparatie. Nu mi se pare o suma mare dar ma simt fraierit . Ce pot sa fac ? eu n am ajuns pana acum la service la ei mi au spus ca imi acorda un discount de 35% ddar tot nu ma multumeste . nu mi se pare corect sa imi spuna ca masina s a stricat in urma testrive ului dupa remedierea surubului .Mi se pare ca se da vina tot pe mine ,nu mi s a stricat nimic in 3 ani si mi s a stricat cand mi au umblat ei la ea !!! #-o normal ca n au piesele pe stock masina e deja de 4 zile la ei.. rog un sfat
Cel mai recent răspuns: ContSters281486 , utilizator 15:14, 13 Februarie 2013
Duceti-va la service si verificati situatia de fapt, ce explicatie au ei la fata locului.
Sa va arate piesa defecta, daca este chiar defecta. Solicitati verificare tehnica pe loc.
Nu plati nici daca vi se ofera discount 99 % daca considerati ca, este ceva in neregula.
Efectuati o verificare si la alt atelier service.
Si nu mai trimite-ti pe alcineva cu masina dvs. la un service auto.
totusi masina i am dat sefului de service .. mi s a spus ca s a stricat un furtun de la servo ca a fost blocat si nu a mers lichidu si s a incalzit stricand si vasu . eu cred ca au demontat aia pe acolo si nu au pus calumea la loc dar cica alternatoru este intr o parte servo in alta parte o sa ma duc zilele astea cand vin piesele sa imi arate.

Sincer o sa le zic ca le am dat masina intreaga si ca ei sunt direct responsabili pt ce s a stricat atat timp cat masina a fost in servicce nu vreau sa platesc ca mi se pare ca ma iau de prost .
Aveti proces-verbal predare-primire masina in servis? in ce stare? Cine a semnat?
Ati solicitat masina de schimb? V-au oferit?
Masina nu mai e in garantie?
Daca tot ti se pare ieftin 20 milioane plateste si gata!
Masina a fost dusa in service de sefu de atelier nu de mine pt ca aveam treaba si l am rugat daca poate sa o duca el . Nici n am fost sa vad masina maine ma duc . Idee e ca defectiunea s a produs cat masina era in service . Nu vreau sa platesc ceva pt care n am nicio vina ! Sa
Masina nu mai are garantie ,reparatia a fost un recall[adik chemare de la fabrica pt greseala de constructie gen ]
Nu mi se pare normal sa duc masina pt ca ei m au chemat la service pt un surub si sa imi spuna ca mi s a stricat servodirectia . O sa cer si eu foaie de intrare a masini in reparatie , motivu pt care s a stricat , camerele , de cate ori a plcat cu masina din service [au spus ca au facut test drive cu ea ]

Alte discuții în legătură

Procedura verificare service auto Tonyde Tonyde Buna ziua! Exista o procedura legala, un protocol prin care un service auto sa prezinte documentat ce au lucrat la masina si ce se intampla cu piesele ... (vezi toată discuția)
Intrebari asigurare in caz de accident rutier alexde alexde Buna ziua, Am avut un accident acum 3 luni. A doua zi dupa accident masina a ajuns la un service si reparata intr- o luna cu asigurarea vinovatului( ... (vezi toată discuția)
Dauna dorin_sab dorin_sab buna deci sa va spun cum sta treaba eu am o asigurare casco la [AT].Am avut o dauna in ungaria undeva langa balaton am lovit o vulpe din cauza accidentului au ... (vezi toată discuția)