Ma confrunt cu urmatoarea problema: ma prezint la service-ul auto autorizat cu probleme la calculatorul masinii in garantie. Dupa ce constata defectul reclamat - calculatorul decupla toate sistemele de siguranta dupa un numar de km strabatuti in linie dreapta, si sunt asigurat ca au remediat problema nu mai reusesc sa ies cu masina din service (din fericire). Astept 3 saptamani cu masina in service ca sa vina calculatorul comandat, si-mi spun ca am de platit in jur de 6 mil. pentru demontarea sistemului de alarma, care ar fi cauzat toate problemele, altfel nu-mi dau garantie pt. calculator.
Oare este corect, sa raman si fara sistemul de alarma si cu banii luati?
Alarma n-a fost montata la service-ul autorizat. Dar n-a fost o problema pe vremea aceea - stiau acest lucru.
Ieri am fost sa ridic masina, cu calculatorul schimbat, alarma demontata (pt. care am platit 480 lei - 3 ore manopera!!!!) si asigurarea verbala ca problema e remediata si ca alarma a provocat defectul. In drum spre casa, noul calculator face acelasi lucru: decupleaza toate sistemele de siguranta.
Ce e de facut? Masina iese din garantie peste cateva zile, noul calculator este garantat pana iese masina din garantie, problema nu e remediata, ajungand acasa observ ca nu au operat in cartea automobilului "reparatia" efectuata si nici cat a stat masina in service. In plus, am platit 480 de lei ca sa-mi demonteze degeaba si alarma de pe masina.