avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina in garantie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina in garantie

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema: ma prezint la service-ul auto autorizat cu probleme la calculatorul masinii in garantie. Dupa ce constata defectul reclamat - calculatorul decupla toate sistemele de siguranta dupa un numar de km strabatuti in linie dreapta, si sunt asigurat ca au remediat problema nu mai reusesc sa ies cu masina din service (din fericire). Astept 3 saptamani cu masina in service ca sa vina calculatorul comandat, si-mi spun ca am de platit in jur de 6 mil. pentru demontarea sistemului de alarma, care ar fi cauzat toate problemele, altfel nu-mi dau garantie pt. calculator.
Oare este corect, sa raman si fara sistemul de alarma si cu banii luati?

PS: Este vorba de o masina Jeep

T.Manta
Cel mai recent răspuns: tuddi , utilizator 09:22, 3 Februarie 2009
unde ati montat alarma?
Alarma n-a fost montata la service-ul autorizat. Dar n-a fost o problema pe vremea aceea - stiau acest lucru.
Ieri am fost sa ridic masina, cu calculatorul schimbat, alarma demontata (pt. care am platit 480 lei - 3 ore manopera!!!!) si asigurarea verbala ca problema e remediata si ca alarma a provocat defectul. In drum spre casa, noul calculator face acelasi lucru: decupleaza toate sistemele de siguranta.
Ce e de facut? Masina iese din garantie peste cateva zile, noul calculator este garantat pana iese masina din garantie, problema nu e remediata, ajungand acasa observ ca nu au operat in cartea automobilului "reparatia" efectuata si nici cat a stat masina in service. In plus, am platit 480 de lei ca sa-mi demonteze degeaba si alarma de pe masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme majore cu masina in garantie si 6 zile pana la iesirea din garantie tuddi tuddi Buna ziua, Pe scurt: acum 2 ani am achizitionat o masina Jeep Cheroke care mai are cateva zile si iese din garantie. Masina a fost in service timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Nedumerire garantie!! cristy_toma cristy_toma Buna seara!! Ma numesc Toma Cristian! Va contactez pentru a va cere un sfat in legatura cu o problema cu care ma confrunt! Am cumparat acum ... (vezi toată discuția)