Buna ziua,
Pe scurt: acum 2 ani am achizitionat o masina Jeep Cheroke care mai are cateva zile si iese din garantie. Masina a fost in service timp de 3 saptamani pentru remedierea unui defect la sistemele de siguranta, comandate electronic. Initial, dupa cateva ore au spus ca mi-au remediat problema si mi-au dat masina cu care n-am reusit sa ies din parcarea service-ului autorizat (AutoClass)- masina era complet blocata. Drept care masina a ramas in service pt. schimbarea calculatorului - 3 saptamani.
Ieri am fost sa ridic masina, cu calculatorul schimbat, alarma demontata (pt. care am platit 480 lei - 3 ore manopera!!!!) si asigurarea verbala ca problema e remediata si ca alarma a provocat defectul, desi alarma convietuia cu calculatorul de mai bine de 1 an si jumatate. In drum spre casa, noul calculator face acelasi lucru: decupleaza toate sistemele de siguranta.
Ce e de facut? Masina iese din garantie peste cateva zile, noul calculator este garantat pana iese masina din garantie, problema nu e remediata, ajungand acasa observ ca nu au operat in cartea automobilului "reparatia" efectuata si nici cat a stat masina in service. In plus, am platit 480 de lei ca sa-mi demonteze degeaba si alarma de pe masina.
Trebguie sa stiti ca garantia se prelungeste cu perioada cat masina a fost in service. Adica , in aceea perioada garantia este suspendata, continuand sa curga din momentul in care ati semnat de primire si scoatere a masinii din servivce. Luati legatura cu vanzatorul si vedeti ce este de facut. Si in caz de neintelegere sesizati OPC-ul.
Va multumesc mult pt. raspuns. In drum spre service, sesizand un zgomot in caroserie, am observat ca mi-au schimbat si luneta - inlocuirea este grosolana, iar luneta pusa pe masina este veche. Vorbesc despre noul service AutoKlass Chitila si nu despre nu stiu ce garaj improvizat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Masina in garantie
tuddi
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: ma prezint la service-ul auto autorizat cu probleme la calculatorul masinii in garantie. Dupa ce constata ... (vezi toată discuția)