avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala student
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala student

Buna seara! Fiica mea este studenta in anul I la Facultatea de Drept ID si vrea sa-si infiinteze o intreprindere individuala. Unde poate sa afle costurile , domeniile de activitate in care poate activa intreprinderea si daca poate singura , sa-si depuna actele contabile( in ideea in care stie)
Cel mai recent răspuns: sammy44 , utilizator 18:55, 14 Februarie 2013
Infiintarea intreprinderii individuale o faceti la registrul comertului de care apartineti cu domiciliul si informatii gasiti la adresa [ link extern ]
In CI figurez la o adresa din Bucuresti, iar sediul as vrea sa-l fac la o alta proprietate a mea , din jud Ilfov. Este vreo problema in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o intreprindere individuala de ce am nevoie? CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA buna ziua, am terminat facultatea pe domeniul contabilitate si informatica de gestiune,vreau sa ma inscriu la cursurile CECAR dar mai intai sa-mi deschid o ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, As dori sa-mi infiintez un PFA Ca acte necesar am aflat ca trebuie: o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)