avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract de reprezentare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract de reprezentare

As vrea sa stiu daca am semnat un contract de reprezentare juridica cu un avocat, iar acesta a solicitat dupa semnare toata suma convenita desi initial nu specificase acest lucru ce se întîmpa daca eu renunt sa ma mai reprezinte.Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:59, 15 Februarie 2013
Daca nu au fost efectuate prestatii pana la acest moment, se va rezilia contractul fara nicio obligatie. Daca au fost executate prestatii se va percepe onorariu pentru ceea ce s-a efectuat.
rezilierea unui contract se face unilateral sau prin acordul partilor?:-/
Rezilierea contractului se poate face si unilateral si prin acordul partilor.

:vishenka:
Daca in contractul semnat nu se prevede plata esalonata a onorariului, atunci dvs aveti obligatia achitarii lui integrale. Sa urmariti cu atentie ceea ce semnati.
Daca nu a efectuat prestatia nu sunt probleme.
Aveti dreptul de a cere rezilierea contractului.
Este recomandabil sa incheiati act scris pentru ca in caz contrar poate veni la judecata si apoi sa va execute silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract george.moro george.moro Buna ziua. Un prestator de servicii a considerat ca este mai convenabil sa rezilieze contractul si sa incaseze avansul, justificand actiunea sa printr-o ... (vezi toată discuția)
Cum sa reziliez contractul cu avocatul? ContSters126274 ContSters126274 In cazul in care avocatul nu vrea sa-mi primeasca (posta-confirmare primire)instiintatrea de reziliere contract, ce pot face? Cui ma adresez in acest caz? (vezi toată discuția)
Contract kinezul kinezul Am incheiat un cotract in numele copilului cu o firma de casting. Din pacate verbal mi s-a spus una si in contract erau specificate ale lucruri. Am platit o ... (vezi toată discuția)